Vacature Verzekeringsspecialist

Wil jij graag werken bij een professioneel intermediair gericht op de zakelijke verzekeringsmarkt voor onze vestigingen in Gouda, Alphen aan den Rijn en Ridderkerk (voor 32-36 uur)?

Bekijk dan onderstaand functieprofiel, want wij zoeken jou!

Functie

Als fulltime Verzekeringsspecialist bedien je samen met je assistent een eigen klantenportefeuille. Je bent verantwoordelijk voor het geven van passende en risicogerichte advisering en onafhankelijke productbemiddeling. Door op enthousiaste en actieve wijze te werken, draag je bij aan het realiseren van een hoge klanttevredenheid. Want dat is onze gezamenlijke ambitie!

Hierbij heb je focus op het acquireren van nieuwe klanten in combinatie met het uitvoeren van planmatig onderhoud bij bestaande relatie. Je bent in staat klanten positief te verrassen, o.a. door je snelheid van reageren.

Daarnaast onderhoud je contact met onze samenwerkende verzekeraars voor een passende inkoop van verzekeringsproducten voor onze klanten.

Tot slot heb je een verbindende factor richting onze collega’s die met financieringsvraagstukken voor onze relaties actief zijn.

Organisatie

FIRM Financieel staat met persoonlijk advies klaar voor ondernemers met een goed plan. Onze ambitie is klanten te helpen bij een succesvolle bedrijfsontwikkeling door het realiseren van de gewenste bedrijfsfinanciering en daarbij passende verzekeringen. Zo kunnen zij zelfverzekerd ondernemen.

FIRM Financieel zorgt ervoor dat klanten succesvol en zorgeloos kunt ondernemen met passende oplossingen voor hun onderneming. Met alle financiële oplossingen onder één dak. Vanuit een team van specialisten waar jij onderdeel van gaat uitmaken.

Het werkgebied is regio Ridderkerk met als standplaats ons kantoor aan de Wolweverstraat 32. Onze klantenkring binnen dit werkgebied is typerend voor deze omgeving: hardwerkende no-nonsense ondernemers in tal van sectoren.

Profiel

Je herkent jezelf in de navolgende competenties

Wij bieden

Wil je meer weten over de inhoud van de functie? Neem dan contact op met Erwin de Jong (0182-717 200) of vul direct het sollicitatieformulier in