Samen ondernemen

FIRM Financieel is gespecialiseerd in zakelijk financieren, verzekeren & hypotheek- en pensioenadvies. Wij staan voor een persoonlijke en praktische aanpak, waarbij we samen met u op zoek gaan naar de beste oplossingen. Daarmee heeft u één aanspreekpunt voor al uw financiële zaken. Wel zo makkelijk. En snel.

Bedrijfsontwikkeling en continuïteit

Het is onze wens om u te helpen om uw ambities te realiseren. Uw bedrijfsontwikkeling en -continuïteit staan daarbij voor ons centraal. Door u bij te staan bij het verkrijgen van de juiste zakelijke finaniering. En door u te helpen uw risico's te beheersen. Want daar hebben wij verstand van. 

Ervaring in investeringsbeslissingen

Het team van FIRM Financieel heeft ruime ervaring binnen de financiële wereld. Vanuit het bankwezen hebben we vele ondernemers geadviseerd bij hun investerings- en financieringsbeslissingen. Als verzekeringsspecialist zijn voor een groot aantal bedrijven de risico's geïnventariseerd en adequaat verzekerd. Tevens hebben we verschillende managementposities bekleed, waarbij diverse teams en afdelingen zijn aangestuurd en ontwikkeld. Kortom, brede kennis, ervaring én netwerk waar u uw voordeel mee kunt doen!

Samen ondernemen

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact op voor een persoonlijke kennismaking. Er is meer mogelijk dan u wellicht denkt. We komen graag bij u langs.

NEEM CONTACT OPBEKIJK ONZE DIENSTEN