Pensioenen

Pensioen op maat

Bij FIRM Financieel Pensioenadvies begrijpen we dat de kracht van een bedrijf ligt in de tevredenheid van zijn medewerkers. Daarom staan we klaar om u en uw personeel te ondersteunen met deskundig collectief pensioenadvies, zodat gezamenlijk kan worden gebouwd aan een stabiele financiële toekomst. Maar ook voor uw eigen pensioen als ondernemer/DGA kunt u bij ons terecht.

Passende pensioenoplossingen

Als we met u in gesprek gaan over de pensioenregeling voor uw personeel, dan kijken we uiteraard ook breder naar de inkomensvoorzieningen voor uw medewerkers. Denk hierbij aan goed advies omtrent inzetbaarheid, verzuimreductie, verzuimverzekeringen en uw WerkHervattingsKas (WHK). Door deze onderwerpen als geheel te beschouwen, kunt u uw personeel de beste voorwaarden bieden tegen de juiste prijzen inzetten.

Bent u er klaar voor om uw bedrijf te versterken met een goede collectieve pensioenregeling? Of bent u er aan toe om voor uzelf als ondernemer/DGA een goede pensioenregeling af te sluiten? Of wilt u juist inzoomen op de mogelijkheden van verzuim en inzetbaarheidsoplossingen?

Neem dan vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak. Dan werken we samen aan een toekomst vol financiële zekerheid en tevredenheid.