Uw bedrijfsfinanciering persoonlijk geregeld

​Bent u op zoek naar een bedrijfsfinanciering tegen de best mogelijke prijs en voorwaarden, kijk dan goed om u heen. De markt voor bedrijfsfinancieringen verandert namelijk snel. Naast de traditionele banken, betreden steeds meer nieuwe partijen de Nederlandse markt. Deze alternatieve financieringsmogelijkheden geven u als ondernemer nieuwe kansen. Bent u benieuwd wat dit voor uw bedrijf kan betekenen? FIRM Financieel begeleid u graag!

Passende bedrijfsfinanciering

FIRM Financieel vervult voor u de rol als onafhankelijk financieel regisseur. Door onze specialisatie in bedrijfsfinancieringen én ons aanbod uit meer dan 40 verschillende financiers, kunnen wij voor u de meest optimale financieringsconstructie realiseren. Voor uw vastgoed, werkkapitaal en materieel.

Samen met u kijken wij of het zinvol is voor uw onderneming om breder in de markt te kijken naar een meer gespecialiseerde financieringspartij. Waar uw huidige bank of financieringspartij voorheen voldoende was om uw ambities te realiseren is dit nu misschien wel een andere financieringspartij. Wij doen voor u een bankenronde zodat u verschillende aanbieders kunt vergelijken. Daarbij onderhandelen wij met deze aanbieders. Dit kan een veel financieel voordeel opleveren. 

Wij brengen daartoe uw situatie en uw financieringsmogelijkheden in beeld die verder gaan dan alleen de bancaire oplossingen. Vervolgens arrangeren we de beste financieringsconstructie waarbij wij voor u bemiddelen in producten van een groot aantal aanbieders. Dit heet gestapeld financieren. Tevens toetsen we periodiek of de geboden bedrijfsfinanciering passend blijft bij de ontwikkeling van uw onderneming.

Kosten van een bedrijfsfinanciering

FIRM Financieel werkt uitsluitend op basis van onafhankelijke advisering en bemiddeling. Dat betekent dat wij voor bedrijfsfinancieringen geen vergoedingen van financiële instellingen ontvangen. Door deze onafhankelijke positie zijn wij vrij om namens onze klanten scherp te onderhandelen met de financiële instellingen.

Vooraf maken wij met u een afspraak over de wijze waarop u onze dienstverlening betaalt. Onze vergoeding is merendeels op basis van een start- en succesfee, maar kan ook op basis van een urendeclaratie of een fixed fee. Zo weet u altijd vooraf welk bedrag u kwijt bent voor onze dienstverlening.