Vacature Commerciële Binnendienst Verzekeren

Wil jij graag werken bij een professioneel intermediair gericht op de zakelijke verzekeringsmarkt in het Groene Hart? En dan het liefst voor 16-24 uur?

Bekijk dan onderstaand functieprofiel, want wij zoeken jou!

Functie

Als Commerciële Binnendienst Verzekeren ben je het eerste (telefonische) aanspreekpunt voor onze klanten en ook de assistent van de Verzekeringsspecialist. Je bent verantwoordelijk voor het plannen, voorbereiden en uitwerken van klantafspraken, het opvoeren van posten in ANVA en de begeleiding van schades.

Daarnaast onderhoud je contact met onze serviceprovider en samenwerkende verzekeraars voor een passende inkoop van verzekeringsproducten voor onze klanten. Ook ken je de online mogelijkheden voor klanten en ben je verantwoordelijk voor een snelle afhandeling van niet-verzekeringsvragen.

Tot slot heb je een verbindende factor richting onze collega’s die met financieringsvraagstukken actief zijn.

Organisatie

FIRM Financieel staat met persoonlijk advies klaar voor ondernemers met een goed plan. Onze ambitie is klanten te helpen bij een succesvolle bedrijfsontwikkeling door het realiseren van de gewenste bedrijfsfinanciering en daarbij passende verzekeringen. Zo kunnen zij zelfverzekerd ondernemen.

FIRM Financieel zorgt ervoor dat klanten succesvol en zorgeloos kunt ondernemen met passende oplossingen voor hun onderneming. Met alle financiële oplossingen onder één dak. Vanuit een team van specialisten waar jij onderdeel van gaat uitmaken.

Het werkgebied is het Groene Hart met primaire standplaats Gouda. Onze klantenkring binnen dit werkgebied is typerend voor deze omgeving: hardwerkende no-nonsense ondernemers in tal van sectoren.

Wij vragen

Je herkent jezelf in de navolgende competenties

Wij bieden

Wil je meer weten over de inhoud van de functie? Neem dan contact op met Erwin de Jong (0182-322229) of vul direct het sollicitatieformulier in